28 Μαρτίου 2024 / 5:04 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:04 μμ

Μάχη για τη ζωή του δίνει στον «Άγιο Σάββα» ο Στάθης Ψάλτης

από fimotro

Εδώ και περίπου δέκα ημέρες νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο κάτω από άκρα μυστικότητα ο Στάθης Ψάλτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, με τους θεράποντες γιατρούς να είναι προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», στο νοσοκομείο τον έχουν επισκεφθεί κάποιοι συνάδελφοί του, ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας, οι οποίοι έσπευσαν να μάθουν πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του.
Γεγονός είναι πως ο περίγυρός του δίνει πληροφορίες με το σταγονόμετρο, με πολλούς ανθρώπους από τον επαγγελματικό του χώρο, που δεν γνώριζαν το πρόβλημα πλέον μιλούν για «σοβαρή κατάσταση».
«Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής», αναφέρει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει: «Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι νύχτα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα