24 Απριλίου 2024 / 2:41 μμ
24 Απριλίου 2024 / 2:41 μμ

Λ. Παπαδήμος: Το αυτοκίνητο τραντάχτηκε – Αισθάνθηκα πόνο και κάψιμο

από fimotro

Αποκαλυπτικός είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος για την επίθεση που δέχθηκε στο αυτοκίνητό του πριν από λίγους μήνες και ενώ στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο αποστολέας του ”τρομοπακέτου”.

Σύμφωνα με το ”Βήμα της Κυριακής”, το οποίο δημοσιεύει τμήμα της κατάθεσής του, μόλις ξετύλιξε το περιτύλιγμα του πακέτου που κρατούσε, το αυτοκίνητο γέμισε καπνούς και διαπίστωσε τα αίματα και τα τραύματα που είχε στο πρόσωπό του.

Αρχικά, πάντως, ο ίδιος παραδέχεται ότι νόμιζε ότι το δέμα ήταν ένα βιβλίο.

«Ο φάκελος που μου είχε παραδοθεί λόγω του σχήματος και του όγκου του μου έδωσε την εντύπωση ότι περιείχε ένα βιβλίο το οποίο βρισκόταν από τη μια πλευρά του και η άλλη ήταν κενή. Ακολούθως άνοιξα τον φάκελο από την πλευρά που ήταν κενός, σκίζοντάς τον με τα χέρια μου από άκρη σε άκρη. Κατόπιν έφερα τον φάκελο κοντά στα μάτια μου και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται για βιβλίο αλλά για μια μεγάλη κασετίνα δισκετών cd. Το κουτί εξωτερικά έφερε πλαστικό το οποίο ήταν ερμητικά κλεισμένο, πιθανόν με τη βοήθεια κάποια μηχανής»

«Αέρια καπνοί, ένιωσα να καίγομαι»

Ακολούθως, ο πρώην πρωθυπουργός περιγράφει την στιγμή της έκρηξης και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με το που έκανε ν΄ανοίξει τον φάκελο, ο μηχανισμός έσκασε.

«Στη συνέχεια το απομάκρυνα από τα μάτια και το στήθος μου, το έθεσα πάνω στα πόδια μου και επιχείρησαν να διαρρήξω το πλαστικό περιτύλιγμα που σας ανέφερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενέργειας σημειώθηκε έκρηξη του κουτιού που είχα στα χέρια μου. Ταυτόχρονα άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο.

Η καμπίνα του αυτοκινήτου γέμισε καπνούς και αέρια κι ένιωσα έντονα την πίεσή τους καθ’ όσον το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινα τραντάχτηκε. Αισθάνθηκα οξύ πόνο και κάψιμο και αμέσως διαπίστωσα τα αίματα και τα τραύματα που είχα στο πρόσωπο μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα