29 Μαρτίου 2024 / 11:08 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:08 πμ

Λουκέτο 48 ωρών στο κυλικείο του νοσοκομείου Ρόδου για μη έκδοση αποδείξεων!

από fimotro

Λουκέτο επί 48 ώρες έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στο κυλικείο του Νοσοκομείου της Ρόδου, καθώς όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε κόψει -κατά την ώρα του ελέγχου- 36 αποδείξεις.

Σημειώνεται ότι την έκταση της «επιδημίας» μη έκδοσης αποδείξεων αποδεικνύουν καθημερινά οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Μετά το μπαράζ των ελέγχων στα νησιά του Αργοσαρωνικού και των Κυκλάδων, τα κλιμάκια των ελεγκτών κινήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, όπου διαπίστωσαν ότι αποτελεί κοινή πρακτική η «αποφυγή» της έκδοσης των αποδείξεων.

Έτσι, ένα παλαιοπωλείο στην οδό Ερμού και ένας οίκος νυφικών στην οδό Ευριπίδου σφραγίζονται σήμερα, μετά τη διαπίστωση της φοροδιαφυγής δια της μη έκδοσης των αποδείξεων και κατά συνέπεια της μη απόδοσης του αναλογούντος ΦΠΑ στο δημόσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα