23 Απριλίου 2024 / 10:46 πμ
23 Απριλίου 2024 / 10:46 πμ

Λιάνης, Δημαράς και Χαρδαβέλλας μίλησαν για τους θρυλικούς «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ» στους σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

από fimotro

Τη συνταγή της επιτυχίας της θρυλικής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ», η οποία αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό, που «έκλεισε» 8 χρόνια υψηλής τηλεθέασης, αποκάλυψε στους σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, η δημοσιογραφική τριάδα τωνπερίφημων «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ», Γιώργος Λιάνης, Γιάννης Δημαράς και Κώστας Χαρδαβέλλας, σε ανοιχτή ομιλία με ελεύθερη είσοδο που διοργάνωσε ο Τομέας Επικοινωνίας & ΜΜΕ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Ο Γιώργος Λιάνης, ο Γιάννης Δημαράς και ο επικεφαλής στις σπουδές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Κώστας Χαρδαβέλλας, έδωσαν το στίγμα της Δημοσιογραφίας του χθες και του σήμερα, συζήτησαν με το κοινό για τη δύναμη της τηλεόρασης και των mediaκαι φυσικά αποκάλυψαν τα tipsενός επιτυχημένου ρεπόρτερ.

Στην ανοιχτή ομιλία των κορυφαίων δημοσιογράφων είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν όχι μόνο σπουδαστές που ανήκουν στην εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του MEDITERRANEAN COLLEGE,αλλά και σπουδαστές/απόφοιτοι Δημοσιογραφίας άλλων σχολών και νέοι επαγγελματίες στο χώρο των media.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα