19 Απριλίου 2024 / 7:38 πμ
19 Απριλίου 2024 / 7:38 πμ

Ληστεία με πυροβολισμούς στην Κηφισιά – Δύο τραυματίες

από fimotro

Ληστεία με καλάσνικοφ σημειώθηκε το μεσημέρι στο λογιστήριο του εργοστασίου «Υφαντής αλλαντικά» στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά από τέσσερις βαριά οπλισμένους με Καλάσνικοφ, κουκουλοφόρους.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές πυροβόλησαν στα πόδια τους δύο λογιστές της επιχείρησης και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν εναντίον περιπολικού που μόλις είχε φτάσει στο σημείο.
Οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν παρά την καταδίωξή τους από 2 μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και ακόμη 4 αστυνομικούς.
Το μαύρο BMW στο οποίο επέβαιναν οι επικίνδυνοι κακοποιοί εντοπίσθηκε στο τέρμα της οδού Λαΐου στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού έκαψαν το όχημα, επιβιβάστηκαν σε άλλο ΙΧ, ένα ασημί Audi με το οποίο διέφυγαν από το σημείο.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται, αυτή την ώρα, έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών. Ακόμη δεν είναι γνωστό αν οι ληστές κατάφεραν να αφαιρέσουν χρήματα από το ταμείο της επιχείρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα