28 Μαρτίου 2024 / 9:56 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:56 μμ

Ληστεία με καραμπίνες στα ΕΛΤΑ Ανδραβίδας

από fimotro

Ένοπλη ληστεία, με λεία περίπου 1.500 ευρώ σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην Ανδραβίδα της Ηλείας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στο υποκατάστημα και κατευθύνθηκαν αμέσως προς τον ταμία. Στη συνέχεια, με την απειλή ενός κυνηγετικού όπλου, ζήτησαν από τον ταμία να τους δώσει τα χρήματα που υπήρχαν. Όμως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ταμίας είπε στους ληστές ότι το χρηματοκιβώτιο είναι κλειστό και υπάρχει χρονοκαθυστέρηση μέχρι να ανοίξει. Τότε οι δράστες, πάντα με την απειλή του όπλου, πήραν όσα χρήματα βρήκαν εκτός χρηματοκιβωτίου, δηλαδή περίπου 1.500 ευρώ και έφυγαν. Έξω από το υποκατάστημα επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους περίμενε ένας τρίτος συνεργός τους, και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πινακίδες κυκλοφορίας του ΙΧ ανήκουν σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από περιοχή της Πάτρας. Αμέσως μετά τη ληστεία υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας τόσο στην Ηλεία, όσο και στην Αχαΐα για τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα