20 Απριλίου 2024 / 4:28 μμ
20 Απριλίου 2024 / 4:28 μμ

Ληστές μπήκαν στο σπίτι της Ντ. Κουβελογιάννη, ενώ εκείνη κοιμόταν!

από fimotro

Νύχτα τρόμου έζησε, το βράδυ της Τρίτης, η παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook, διαρρήκτες, οπλισμένοι με μαχαίρια, εισέβαλαν στο σπίτι της, τη στιγμή που η ίδια και τα παιδιά της κοιμόντουσαν.

«Χθες τη νύχτα, έσπασαν τον αφαλό της πόρτας του σπιτιού μου στην Γλυφάδα και μέσα κοιμόντουσαν τα εγγόνια και η κόρη μου… Η κόρη μου αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και με ένα μαχαίρι έμεινε κοντά στα παιδιά της. Ευτυχής συγκυρία επέστρεψε ο άντρας της, και από διαίσθηση -εκπαιδευμένου στις ειδικές δυνάμεις – κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, δημιούργησε θόρυβο και ανέβηκε από την πίσω πόρτα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, οι δράστες το έβαλαν στα πόδια, αφήνοντας στην αυλή τα μαχαίρια και τα κλοπιμαία, ενώ ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν εσπευσμένα στο σημείο.

Πηγή: fthis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα