28 Μαρτίου 2024 / 7:36 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:36 μμ

Ληστές έβαλαν το όπλο στην κοιλιά εγκύου και την απείλησαν να την πυροβολήσουν (βίντεο)

από fimotro

Στιγμές τρόμου έζησε μια έγκυος γυναίκα στο Κορωπί το πρωί της Τετάρτης όταν δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι της και δεν δίστασαν να της βάλουν το όπλο στην κοιλιά και να την απειλήσουν προκειμένου να τους πει πού είχε τα χρυσαφικά στο σπίτι της.

Με δάκρυα στα μάτια η κυρία Τόνια Μπιλανάκη που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν γύρω στις 9 το πρωί μόλις είχε, δηλαδή, γυρίσει από το νηπιαγωγείο όπου είχε αφήσει το παιδί της.

Όπως είπε η ίδια στον ΑΝΤ1 αρχικά άκουσε θόρυβο στην αυλή και πίστεψε ότι ήταν οι κηπουροί, που περίμενε για εργασίες. Όταν κατέβηκε στην αυλή, ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο ληστές που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος της πεθεράς της.
Οι αδίστακτοι κακοποιοί την άρπαξαν από τα μαλλιά και υπό την απειλή όπλου την οδήγησαν πάνω. Την πέταξαν στον καναπέ και της ζήτησαν να τους δώσει τα χρυσαφικά και τα χρήματα που είχε στο σπίτι.

Αν και η κυρία Μπιλανάκη προσπάθησε να ανοίξει ένα συρτάρι για να τους δείξει την κάρτα ανεργίας και να τους εξηγήσει ότι δεν είχε χρήματα, συμπληρώνοντας πως έχει πέσει θύμα ληστείας άλλες τρεις φορές το τελευταίο διάστημα, οι ληστές δεν σταμάτησαν αλλά την χτύπησαν με έναν εξ αυτών να της βάζει το όπλο στην κοιλιά και να απειλεί ότι θα την πυροβολήσει.

Τελικά, οι ληστές άρπαξαν κάποια χρυσαφικά που τους έδωσε και εξαφανίστηκαν, χωρίς ευτυχώς η εγκυμονούσα γυναίκα να πάθει κακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα