23 Απριλίου 2024 / 8:06 μμ
23 Απριλίου 2024 / 8:06 μμ

Λεωφορείο έπεσε πάνω σε κατάστημα στο Λονδίνο -Παγιδεύτηκαν δύο επιβάτες

από fimotro

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί με τους αυτόπτες μάρτυρες να δημοσιεύουν φωτογραφίες από το τροχαίο.

Στις εικόνες φαίνεται το λεωφορείο να έχει φύγει τον δρόμο , να έχει ανέβει στο πεζοδρόμιο και να έχει σπάσει την τζαμαρία του μαγαζιού.

Ο οδηγός του κόκκινου λεωφορείου είναι ζωντανός και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ δέκα άτομα λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τους περαστικούς η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ενώ ακούστηκε και ένας έντονος θόρυβος, όταν το λεωφορείο διαπέρασε το μαγαζί.

«Είδα το λεωφορείο να παρεκκλίνει από την πορεία του», δήλωσε ο Άντριου Μάθιους, ένας 34χρονος επιβάτης που βρισκόταν στο πίσω μέρος του λεωφορείου.

«Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και είδα τη σκεπή του καταστήματος να διαπερνά την πάνω αριστερή πλευρά του λεωφορείου», συνέχισε, μιλώντας στο βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association (PA).

«Όταν σταμάτησε το λεωφορείο, ακούστηκαν ουρλιαχτά, κραυγές. Είδα μια γυναίκα σφηνωμένη εμπρός δεξιά. Καλούσε σε βοήθεια, υπήρχε πολύ αίμα», πρόσθεσε.

Η Έιμι Μούλινεξ, μια 40χρονη νοσοκόμα που επέβαινε επίσης στο λεωφορείο, είπε στο PA πως μίλησε με τον οδηγό μετά τη σύγκρουση: «είπε πως έχασε τις αισθήσεις του προτού το λεωφορείο πέσει πάνω στο κατάστημα».

Πάντως σύμφωνα με την αστυνομία κανένας από τους επιβάτες δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα