25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Λεβέντης: Όλοι μου ζητούσαν να μην παραιτηθώ! (βίντεο)

από fimotro

Τελικά ο Βασίλης Λεβέντης το είπε και… δεν το έκανε! Όλοι ανέμεναν σήμερα από τη Θεσσαλονίκη να ανακοινώσει τα σχέδιά του έπειτα από τις απειλές του ότι θα παραιτηθεί από πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε περίπτωση που ο Προκόπης Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου, ωστόσο όπως διαμήνυσε παραμένει στη θέση του τόσο στην ηγεσία του κόμματος, όσο και ως βουλευτής.

Ο κ. Λεβέντης, σύμφωνα με το thestival.gr τόνισε πως η απόφαση να παραιτηθεί πέρασε από το μυαλό του, για να ταρακουνήσει, όπως είπε, τον βάλτο της πολιτικής. «Βλέποντας στη Βουλή μία σαπίλα και αηδιάζοντας σκέφτηκα την παραίτηση, για να ταρακουνήσω το τέλμα. Σκέφτηκα ότι η θυσία ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε για 40 χρόνια να μπει στη Βουλή θα ήταν σημαντική, για να ταρακουνηθεί ο βάλτος. Μετά από λίγες ημέρες καλλιέργειας, τα μηνύματα από όλη την Ένωση Κεντρώων είναι αντίθετα. Όλοι επιμένουν να μείνω στη θέση μου. Τα μηνύματα από την Εκκλησία είναι “εσείς κύριε Λεβέντη μην παραιτηθείτε, να ξεκουμπιστούν οι άλλοι”» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα