24 Απριλίου 2024 / 4:35 πμ
24 Απριλίου 2024 / 4:35 πμ

Λαοθάλασσα στη Φλωρεντία: Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο αρχηγό της ομάδας (φωτό+βίντεο)

από fimotro

Χιλιάδες κόσμος συγκεντρώθηκε για να πει το «τελευταίο αντίο» στον πρόωρα χαμένο Ντάβιντε Αστόρι, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, σε ηλικία 31 ετών.

Ο κόσμος γέμισε την πλατεία έξω από την εκκλησία και χειροκροτούσαν κάθε φορά που κάποιος από τους διεθνείς αστέρες του ποδοσφαίρου έφτανε στο σημείο.

Τα μέλη των νέων της Φιορεντίνα ακολούθησαν το φέρετρο που σήκωσαν τα μέλη της οικογένειας του αδικοχαμένου αρχηγού της Φιορεντίνα.

Πάνω στο φέρετρο υπήρχαν λουλούδια με τα χρώματα της Φιορεντίνα.

Ο Αστόρι που είχε παίξει σε 289 ματς της Α κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου, τις τελευταίες δέκα σεζόν και σε 14 αγώνες της Εθνικής Ιταλίας, βρέθηκε νεκρός από τους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα ενόψει του αγώνα με την Ουντινέζε.

Η Φλωρεντία κήρυξε τη σημερινή μέρα ως ημέρα πένθους και στις 13:00 (12:00 ώρα Ελλάδος) τηρήθηκε από τα σχολεία και τις επιχειρήσεις, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντάβιντε Αστόρι.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα