25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Λαμία: Λήστεψαν εργολάβο και απείλησαν τη ζωή της κόρης του

από fimotro

Αποφασισμένοι για όλα και καλά διαβασμένοι σχετικά με την οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση του θύματός τους ήταν οι ένοπλοι κακοποιοί που τραυμάτισαν και λήστεψαν αργά τη νύχτα της Πέμπτης έναν γνωστό εργολάβο στο κέντρο της Λαμίας, ενώ απείλησαν  να σκοτώσουν την κόρη του!

Οι δύο άγνωστοι που κρατούσαν πιστόλια είχαν στήσει ενέδρα στην είσοδο της πολυκατοικίας του θύματος και, μόλις εκείνος πήγε να ανοίξει, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων. Στη συνέχεια, τον οδήγησαν στον τέταρτο όροφο όπου βρίσκεται και το γραφείο του με σκοπό να τον  ληστέψουν. Μόλις άνοιξε την πόρτα η σύζυγός του «πάγωσε» βλέποντάς τους να κρατούν τον αιμόφυρτο εργολάβο.

Οι ληστές την απείλησαν με τα όπλα τους και της ζήτησαν να τους πει πού έκρυβε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Όταν η γυναίκα δίστασε, την απείλησαν ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της κόρης τους σε άλλο κεντρικό σημείο της Λαμίας κι έτσι αναγκάστηκε να τους παραδώσει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ο τραυματισμένος εργολάβος μεταφέρθηκε με ισχυρό σοκ και αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, αφού πρώτα περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας τους δυο δράστες οι οποίοι μιλούσαν πολύ καλά Ελληνικά, αλλά άλλη γλώσσα μεταξύ τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα