29 Μαρτίου 2024 / 8:05 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:05 πμ

Λάρισα: Πλημμύρισαν σπίτια – Κατολισθήσεις σε δρόμους

από fimotro

Η βροχόπτωση των τελευταίων ωρών ήταν αρκετή για να επανεμφανιστούν, δέκα περίπου ημέρες μετά, τα πλημμυρικά φαινόμενα στα παράλια του Αγιοκάμπου και της Σωτηρίτσας,

Αν και η ένταση του καιρικού φαινομένου δεν ήταν τέτοια, το νερό που κατέβηκε και πάλι από τα ρέμματα ήταν αρκετό για να πλημμυρίσει δρόμους, οικόπεδα και αυλές.

Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε τα παράλια να μετρούν ξανά τις νέες πληγές τους. Σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Αγιάς Βασίλη Λέτσιο φαίνεται πως έχουν πλημμυρίσει και πάλι σπίτια στην περιοχή δίπλα από την γέφυρα «Καλατράβα» στον Αγιόκαμπο.
Επίσης έχει… κοπεί, λόγω κατολίσθησης, ο δρόμος προς τη Σκήτη. Κατολίσθηση υπάρχει και μέσα στην Σκήτη. Τα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση των ζημιών.

Δυστυχώς η κατάσταση φαίνεται να επιδεινώνεται, χωρίς να μπορεί να δοθεί μία οριστική λύση με έργα υποδομών. Ας μην ξεχνάμε πως μόλις πριν από δύο Σάββατα, κινδύνεψε ανθρώπινη ζωή.

Δείτε φωτογραφίες από τις πλημμύρες στον Αγιόκαμπο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα