29 Μαρτίου 2024 / 10:05 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:05 πμ

Κ. Μητσοτάκης: Υπάρχουν ευθύνες για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν ολοκληρώθηκαν (βίντεο)

από fimotro

Τη Μάνδρα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης​, για δεύτερη φορά μετά τις φονικές πλημμύρες, που κόστισαν τη ζωή σε 23 ανθρώπους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε από τη δήμαρχο της Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες, ύστερα από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Παράλληλα, αξιολόγησε τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών.

«Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό της Μάνδρας και των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας πως δύο εβδομάδες μετά η πόλη εξακολουθεί να μετρά τις πληγές της.

«Οι άνθρωποι που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται να πάρουν το έκτακτο βοήθημα, χωρίς γραφειοκρατία. Παράλληλα όμως πρέπει να προχωρήσουν τα έργα υποδομής στον δήμο», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Απόλυτη προτεραιότητα της ΝΔ και προσωπική μου δέσμευση είναι να ολοκληρωθούν επιτέλους τα αντιπλημμυρικά έργα, που δεν έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ευθύνες για το γεγονός ότι δεν προχώρησαν. Η κυβέρνησή μου θα τα προχωρήσει και θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, για να μην έχουμε ξανά τα ίδια».

«Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Μάνδρα που κινδυνεύει από πλημμύρες», είπε και κατέληξε: «Η ΝΔ εξακολουθεί να είναι στη διάθεση της δημάρχου, με τους δικούς της εθελοντές και τον δικό της μηχανισμό, προκειμένου να στη στηρίξει την περιοχή».

Από την πλευρά της, η δήμαρχος Μάνδρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ για το ενδιαφέρον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα