28 Μαρτίου 2024 / 5:44 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:44 μμ

Κ. Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η γενιά των 360 ευρώ

από fimotro

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

Με τη συνέντευξη Τύπου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψης του προέδρου της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ.

«Θα υπάρχει μία κυβέρνηση που θα εκπέμπει το μήνυμα ότι είμαστε μια χώρα φιλική προς τις επενδύσεις. Μείωση φορολογίας εισοδήματος για τις επενδύσεις και ένα σταθερό σύστημα για μία πενταετία. Δεν είμαι αυτός που τη μία μέρα θα φοράει το κοστούμι του επενδυτή και την άλλη το αμπέχονο του διαδηλωτή», σημείωσε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Απορρίπτει τις κατηγορίες για 4ο μνημόνιο

«Η κυβέρνηση κατηγορεί εμένα ότι δήθεν δεσμεύτηκα σε τέταρτο μνημόνιο. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί σε μέτρα, μείωση συντάξεων. Εχει δεσμεύσει τη χώρα σε αυστηρότατο πλαίσιο μέχρι το2022. Εγώ θα πετύχω μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων γιατί θα προτείνω πλαίσιο μεταρρυθμίσεων. Εμείς θα πείσουμε τους εταίρους ότι αυτή είναι η σωστή στρατηγική για τη χώρα. Το τέταρτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ, με υπογραφή Τσίπρα Καμμένου», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τις κατηγορίες της κυβέρνησης.

«Οι εκλογές είναι προϋπόθεση για να αφήσουμε πίσω το παρελθόν»

«Οσο πιο γρήγορα έλθει η αλλαγή τόσο καλύτερα για τη χώρα. Δεν περιοριζόμαστε όμως εκεί», υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στο αίτημα του κόμματος για εκλογές. «Δεν είναι δουλειά μου να αναλώνω τον χρόνο μου κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση. Οι πολίτες γνωρίζουν το αποτύπωμα της πολιτικής Τσίπρα. Θα κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση, αλλά θα πείσουμε τους Ελληνες ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Οι εκλογές είναι προϋπόθεση για να αφήσουμε πίσω το παρελθόν», πρόσθεσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η γενιά των 360 ευρώ»

«Απευθύνομαι σε όλη την ελληνική κοινωνία η Νέα Δημοκρατία είναι ένα λαϊκό κόμμα», τόνισε. «Η αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση για εμάς», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας ότι μια πολιτική αλληλεγγύη ξεκινά από την δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η γενιά των 360 ευρώ» είπε και πρόσθεσε πως «Το σημαντικό είναι να βρούμε στους ανθρώπους δουλειές και όχι επιδόματα. Μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις να αυξήσουμε την πιθανότητα να πάρουν ξανά την ζωή τους στα χέρια τους», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα