20 Απριλίου 2024 / 4:22 πμ
20 Απριλίου 2024 / 4:22 πμ

Κ. Καραμανλής για κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ: «Προσγειωθείτε» στο 4ο μνημόνιο

από fimotro

Η κυβέρνηση έχει ενημερώσει τους ευρωπαϊκούς θεσμούς «σχετικά με τις προθέσεις της να κρατικοποιήσει τον ΟΑΣΘ;» αναρωτήθηκε σε δηλώσεις του ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, σχολιάζοντας πως το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, την ίδια στιγμή που οι αστικές συγκοινωνίες Αθηνών εντάσσονται στο Υπερταμείο.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκφράζει μάλιστα τις ανησυχίες του και για την πιθανότητα «στροφής 180 μοιρών» που θα ταλαιπωρήσει το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης. Ο Τομεάρχης της ΝΔ χαρακτηρίζει «ιστορικές βουτιές» τις πρόσφατες αποφάσεις του κ. Σπίρτζη «ελλείψει πραγματικού ηγέτη» στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλούμε τον κ. Σπίρτζη να προσγειωθεί στον 21ο αιώνα και στο 4ο μνημόνιο, που με “πόνο ψυχής” ψήφισαν ο ίδιος και οι σύντροφοί του πριν από λίγες ημέρες».Η κυβέρνηση έχει ενημερώσει τους ευρωπαϊκούς θεσμούς «σχετικά με τις προθέσεις της να κρατικοποιήσει τον ΟΑΣΘ;» αναρωτήθηκε σε δηλώσεις του ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, σχολιάζοντας πως το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, την ίδια στιγμή που οι αστικές συγκοινωνίες Αθηνών εντάσσονται στο Υπερταμείο. Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκφράζει μάλιστα τις ανησυχίες του και για την πιθανότητα «στροφής 180 μοιρών» που θα ταλαιπωρήσει το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης. Ο Τομεάρχης της ΝΔ χαρακτηρίζει «ιστορικές βουτιές» τις πρόσφατες αποφάσεις του κ. Σπίρτζη «ελλείψει πραγματικού ηγέτη» στον ΣΥΡΙΖΑ. «Καλούμε τον κ. Σπίρτζη να προσγειωθεί στον 21ο αιώνα και στο 4ο μνημόνιο, που με “πόνο ψυχής” ψήφισαν ο ίδιος και οι σύντροφοί του πριν από λίγες ημέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα