20 Απριλίου 2024 / 2:27 πμ
20 Απριλίου 2024 / 2:27 πμ

Κύπελλα, κύπελλα, κύπελλα παντού!

από fimotro

Πώς λέμε “κάγκελα παντού”; Εσείς φανταστείτε παντού κύπελλα διότι κάπως έτσι θα περάσει η τρέχουσα εβδομάδα. Επίσης, κρατήστε καλά στο μυαλό σας ότι το κύπελλο απανταχού στον κόσμο είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων. Σε αυτή τη λογική θα είναι προσαρμοσμένα και τα προγνωστικά των betmasters.

Αρχίζω με τα δικά μας. Η ΑΕΚ έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, αφού δεν βρίσκεται ούτε καν στην πρώτη πεντάδα. Βάλσαμο θα είναι η κατάκτηση του κυπέλλου το οποίο αναμένεται να πάρει πολύ σοβαρά. Εμπόδιο στους 16 ο Λεβαδειακός με τον οποίο παίζει σήμερα στη Βοιωτία. Στο άλλο ματς της ημέρας τα φιλόδοξα Τρίκαλα υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης κι εδώ που τα λέμε δεν είναι ακατόρθωτο να τον αποκλείσουν.

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας απόψε διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός, αυτός ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Χαλ. Δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι το φαβορί, ωστόσο μην ξανοίγεστε, κάντε καμιά καβάτζα.

Για το Κόπα ντελ Ρέι η Ατλέτικο φιλοξενεί στη Μαδρίτη τη Λας Πάλμας, όμως το 0-2 του πρώτου ματς για τους “ροχιμπλάνκος”, οι οποίοι είναι με το ένα πόδι στους 8 του θεσμού, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για εκπλήξεις.

Στο Κόπα Ιτάλια επίσης το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η Νάπολι με αντίπαλο τη Σπέτσια, ειδικά μέσα στο “Σαν Πάολο”. Τις επόμενες μέρες ετοιμαστείτε για πολύ πιο αμφίρροπα ζευγάρια.

Τέλος, το κύπελλο Γαλλίας έχει προχωρήσει ήδη στα προημιτελικά. Σήμερα αναμετρώνται τα δύο πρώτα ζευγάρια. Πρόκειται για τα Ναντ – Νανσί και Σοσό – Μονακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα