19 Απριλίου 2024 / 6:26 πμ
19 Απριλίου 2024 / 6:26 πμ

Κύπελλα, κύπελλα, κύπελλα και Γαλλία

από fimotro

Γεμάτη από κύπελλα είναι αυτή η εβδομάδα, η οποία ξεκινάει σήμερα με κύπελλο Ελλάδας, κύπελλο Ιταλίας, κύπελλο Ισπανίας και τους πρώτους προημιτελικούς του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Επίσης, με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του Σαμπιονά. Τα κύπελλα είναι πάντα δύσκολα για προγνωστικά, επειδή όμως είναι και ο θεσμός των εκπλήξεων, πληρώνουν πολύ καλά.

Για το ελληνικό κύπελλο, η ΑΕΚ, με αρκετές “ρεζέρβες” παίζει εκτός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ το ματς της ημέρας είναι σίγουρα το Άρης – Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ως στόχο την καλή πορεία στο κύπελλο, οπότε το ματς κόντρα στους Αρκάδες είναι must win. Στα υπόλοιπα έχουμε, Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς – Σπάρτη και Βέροια – Αιγινιακός.

Για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Χαλ αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ. Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν μια κατηγορία διαφορά, αλλά η πραγματική αγωνιστική τους διαφορά είναι μικρή. Η Νιούκαστλ πάει ολοταχώς για επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Χαλ είναι μία από τις υποψήφιες για υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ. Επίσης, η Λίβερπουλ του Κλοπ αντιμετωπίζει τη Λιντς. Το βάρος της φανέλας των δύο ομάδων είναι τεράστιο, με τους γηπεδούχους να παλεύουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους φιλοξενούμενους να έχουν ως στόχο την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο Copa Del Rey, είμαστε στη φάση των 32. Τρεις είναι οι αγώνες ανάμεσα σε ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν στο σημερινό πρόγραμμα. Πρόκειται για τα Λεγκανιές – Βαλένθια, Χιχόν – Εϊμπάρ και Μπέτις – Λα Κορούνια. Το πρόγραμμα συμπληρώνει το ματς Αλκορκόν – Εσπανιόλ.

Στην Ιταλία είμαστε ακόμη στον τέταρτο γύρο, όπου δεν έχουν μπει ακόμη τα γερά ονόματα. Σήμερα θα γίνουν οι εξής αγώνες: Έμπολι – Τσεζένα, Κιέβο – Νοβάρα και Τορίνο – Πίζα.

Τέλος, στη Γαλλία ξεκίνησαν οι εμβόλιμες αγωνιστικές, ώστε να βγει το πρόγραμμα λόγω της χειμερινής διακοπής. Η πρωτοπόρος Μονακό παίζει εκτός έδρας με τη Ντιζόν. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μια ήττα σε επτά αγώνες στην έδρα τους και η ομάδα του Ζαρντίμ θέλει να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με μία νίκη. Ενδιαφέροντα και τα Λοριάν – Ρεν και Λιλ – Καέν.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα