20 Απριλίου 2024 / 6:03 μμ
20 Απριλίου 2024 / 6:03 μμ

Κόβουν από την αποζημίωση του Μιχαλολιάκου και δυο βουλευτών της Χ.Α. 1.300 ευρώ το μήνα!

από fimotro

Στην απόδοση μομφής στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και στους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλο αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Με την απόδοση μομφής θα περικοπούν 1.300 ευρώ από τη μηνιαία αποζημίωση που παίρνουν και θα αποκλειστούν από συνεδριάσεις της Ολομέλειας.

Η απόφαση πάρθηκε με το σκεπτικό πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές επέδειξαν αντικοινοβουλευτική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Η συνεδρίαση της επιτροπής έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 12 Μαρτίου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η λεκτική επίθεση των τριών σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά τον οποίο χαρακτήρισαν «πράκτορα της Τουρκίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας εξαιτίας τουλάχιστον ανάρμοστης τοποθέτησής του στην Ολομέλεια, όπου κάλεσε με απαξιωτικό ύφος τους τέσσερις μουσουλμάνους βουλευτές να δηλώσουν ποια είναι η πατρίδα τους.

Οι Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος είχαν αποκαλέσει επίσης μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «Τούρκο πράκτορα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα