19 Απριλίου 2024 / 9:18 πμ
19 Απριλίου 2024 / 9:18 πμ

“Κόασμα” από το βάτραχο της ΕΡΤ: Με εξαίρεση την Ελβετία, είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη!…

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

(cavodoro2000@hotmail.com)

Πρώτη Μάρτη σήμερα, είναι εποχή που τα βατράχια ζευγαρώνουν κοάζοντας. Βγήκε λοιπόν και ο «βάτραχος» της ΕΡΤ στον Τύπο-σαν άλλος μπάκακας-κοάζων, στην Εφημερίδα των Συντακτών για επιτυχίες στο ραδιομέγαρο. Διαφωνία των δύο ισχυρών ανδρών γενικά και αόριστα του φορέα η συνέντευξη του βατράχου; η διαφωνία στο σχεδιασμό και την στρατηγική, με σκοπό να καπελώσει τον διευθύνοντα σύμβουλο ο πρόεδρος με εντολή Μαξίμου; Εξελίξεις στην ΕΡΤ; η κάτι άλλο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ως βάτραχος, έχοντας τα ίδια χαρακτηριστικά με τον χαμαιλέοντα, μίλησε για έναν φορέα, με πλεόνασμα, χρηστή διοίκηση-διαχείριση, πλήρη ανεξαρτησία και αξιοπιστία, με 2280 εργαζόμενους και διεθνείς συνεργασίες. Για παραγωγές, πρόγραμμα, «μάσες», θεαματικότητα, ρουσφέτια και ημετέρους «μόκο». Υπόγειες διαδρομές  με το Μαξίμου δεν υπάρχουν.

Οι βοθρο-υπόνομοι που συνέδεαν πάντα την εξουσία με το ραδιομέγαρο φαίνεται ότι τους καθάρισε η ανύπαρκτη διοίκηση. Δεν μας είπε όμως ο βάτραχος που έριξαν τα βοθρολύματα.

Αν είχε λίγη ντροπή θα έκανε «μούγκα» και δεν θα μιλούσε για επιτυχίες σε μια υποβαθμισμένη ΕΡΤ με μονοψήφια νούμερα θεαματικότητας και ένα πρόγραμμα της 10ετίας του ΄70-80 που παρουσιάζει το κανάλι. Αυτό δεν είναι συνοικιακό καφενείο, εκεί  περνάς ευχάριστα την ώρα σου, με την ΕΡΤ σου τεντώνουν τα νεύρα! Διαβάστε όμως τη συνέντευξη που παραχώρησε το μεταλλαγμένο βατράχι της ΕΡΤ, και τα συμπεράσματα δικά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα