29 Μαρτίου 2024 / 1:33 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:33 μμ

Η Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει Κοντονή για σύστημα διαφθοράς στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

από fimotro

Σοβαρές καταγγλίες για στελέχη της κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του υπ. δικαιοσύνης, αποκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε ερώτηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κατήγγειλε «σύστημα διαφθοράς δοσμένο κατ’ εντολή του Κοντονή σε εταιρεία συντοπίτη του, χωρίς να τηρείται καμία προυπόθεση νόμου και Συντάγματος.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Εν Αθήναιας», η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας είπε ότι «αν μπορούσε η κυβέρνηση να μην κάνει καθόλου εκλογές, δεν θα έκανε», προσθέτοντας ότι είναι ιδιαίτερα ανήσυχη με όλη τη συγκυρία των τελευταίων ημερών, λέγοντας πως βρισκόμαστε σε πολιτική ανωμαλία.
Εκτίμησε ταυτόχρονα πως οι εκλογές θα γίνουν όποτε κρίνει ο κ. Τσίπρας ότι τον συμφέρουν. «Οι κυβερνητικοί έχουν εξουσιολαγνεία και θα κάνουν το παν για να κρατηθούν εκεί» συνέχισε και χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα ως τη χειρότερη των μνημονιακών κυβερνήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουν οι πολίτες το τι υπήρξε η κυβέρνηση Σαμαρά που ήταν -κατά την άποψή της- «μαύρη».
Ερωτηθείσα για την έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο τόνισε πως το μνημόνιο δεν θα τελειώσει εάν δεν το τελειώσει ο λαός. «Το παραμύθι ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια δεν το τρώνε οι πολίτες» σχολίασε.
Αναφερόμενη στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είπε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει ευθύνη για αυτή την ομηρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα