20 Απριλίου 2024 / 1:08 πμ
20 Απριλίου 2024 / 1:08 πμ

Κων/πολη: Tουλάχιστον πέντε νεκροί από πρόσκρουση ελικοπτέρου πάνω σε πύργο (φωτό)

από fimotro

tu1 elik2 elik7Ένα ελικόπτερο συνετρίβη λίγο μετά τις 10.15 το πρωί στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο τουλάχιστον πέντε ατόμων.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για ένα ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-76, που άνηκε σε ιδιωτική εταιρεία, την βιομηχανική επιχείρηση Eczacıbaşı Holding.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Μπελικντουζού, στο ευρωπαϊκό τμήμα της Πόλης, όταν το ελικόπτερο έπεσε πάνω σε έναν πύργο, τον λεγόμενο ”τηλεοπτικό”.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει στην περιοχή σωστικά συνεργεία, ωστόσο το έργο τους δυσκολεύει η ομίχλη που υπάρχει από το πρωί πάνω από όλη την Πόλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν επτά άτομα, ανάμεσα στα οποία δύο πιλότοι, ο ένας από τους δύο ονομάζονταν Αλαντίν Νασάρ, τέσσερις αλλοδαποί και ένας Τούρκος διεθνής υπάλληλος, όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν είναι όλοι νεκροί.

Την ίδια στιγμή δεν έχει γίνει γνωστή και αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου και μάλιστα σε κατοικημένη περιοχή.

Όπως μεταδίδει το Πρακτορείο Dogan, το ελικόπτερο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης λίγο μετά τις 10.15 (ώρα Ελλάδος) και συνετρίβη πέντε λεπτά αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα