29 Μαρτίου 2024 / 4:31 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:31 πμ

Κυριακή με περισσότερες επιλογές

από fimotro

Με μια ματιά στο κυριακάτικο κουπόνι συνειδητοποιούμε πως έχει αρχίσει να γεμίζει. Μπορεί ακόμα τα μεγάλα πρωταθλήματα να μην έχουν ξεκινήσει για τη φετινή σεζόν, όμως ήδη πολλές λίγκες κυρίως των βόρειων χωρών έχουν μπει στο χορό. Αυτό το τριήμερο ξεκίνησε η Βελγική Jupiler League, όπως και οι δεύτερες κατηγορίες σε Γαλλία και Γερμανία. Από εκεί και πέρα, η Κυριακή μας περιλαμβάνει τα γνωστά: Αυστρία, Δανία, Ελβετία, Ιρλανδία, Σουηδία και έτσι για να… σπάσει λίγο η μονοτονία Βραζιλία!

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Ξεκινάμε με τη… νιόφερτη Jupiler League στο Βέλγιο. Η πρεμιέρα συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις, όπου τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν θέσεις για τα play off αρχίζουν τις προσπάθειες τους για φέτος. Έτσι, έχουμε τα ματς Μαλίν – Σταντάρ Λιέγης, Σεντ Τρούιντεν – Γάνδη και Οστάνδη – Μουσκρόν. Στην Αυστρία και τη Bundesliga, η δεύτερη αγωνιστική συνεχίζεται με το ντέρμπι Αούστρια Βιέννης – Στουρμ Γκρατς, ενώ η ημέρα κλείνει με το ματς Αντμίρα – Άλταχ.

Στη Δανία οι ομάδες αρχίζουν να ζεσταίνονται, καθώς έχουμε φτάσει στην τρίτη αγωνιστική της Superligaen. Στο κυριακάτικο πρόγραμμα υπάρχουν οι αναμετρήσεις Mίντιλαντ – Ράντερς, Νόρτζελαντ – Άαλμποργκ και το ντέρμπι των “Ευρωπαίων”, Μπρόντμπι – Λίνγκμπι. Στην Ελβετία ακόμα “ψάχνονται”, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στη δεύτερη αγωνιστική της Super League, με την πρωταθλήτρια Βασιλεία να θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες μετά την ήττα από τη Γιουνγκ Μπόις στην πρεμιέρα, υποδεχόμενη τη Λουκέρνη. Ζυρίχη – Τουν και Λωζάνη – Σιόν τα άλλα δύο ματς που ολοκληρώνουν την ημέρα.

Στην Σουηδία βρισκόμαστε στην 17η αγωνιστική της Allsvenskan και εδώ δεσπόζει το ντέρμπι Γκέτεμποργκ – Νόρκεπινγκ, το οποίο τις προηγούμενες χρονιές ίσως έκρινε τον τίτλο, αλλά φέτος λόγω της κακής πορείας των γηπεδούχων παραμένει ντέρμπι στα… ονόματα. Έστερσουντ – Χάλμσταντ και ΑΙΚ Στοκχόλμης – Κάλμαρ είναι οι αναμετρήσεις που συμπληρώνουν το πρόγραμμα. Στην Ιρλανδία, έχουμε το σημαντικό ματς για την τριάδα της Premier League ανάμεσα σε Ντέρι Σίτι και Λίμερικ.

Τελειώνοντας από την Ευρώπη, αυτό το τριήμερο πρεμιέρα είχε και ένα αγαπημένο πρωτάθλημα, η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Οι ομάδες ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους και θέλουν να δώσουν δείγματα στον κόσμο για αυτά που θα δείξουν μέσα στο γήπεδο την τρέχουσα σεζόν. Τα ματς που θα μας απασχολήσουν είναι τα: Nυρεμβέργη – Καϊζερσλάουτερν, Ντιναμό Δρέσδης – Ντούισμπουργκ, Χάιντενχαϊμ – Άουε και Χόσταϊν Κιλ – Σαντχάουσεν.

Τέλος, στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, το Campeonato Brasileiro έχει πάρει “φωτιά”, καθώς βρίσκεται σχεδόν στα μισά της διαδρομής (17η αγωνιστική) και σημαντικά ματς πρόκειτα να διεξαχθούν. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα: Kορίνθιανς – Φλαμένγκο, Γκρέμιο – Σάντος και Κοριτίμπα – Ατλέτικο Μινέιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα