29 Μαρτίου 2024 / 1:49 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:49 πμ

Κυριακή, γιορτή και μπάσκετ!

από fimotro

Κυριακή, γιορτή και μπάσκετ! Το τριημερο του Αγίου Πνεύματος είναι αυτή την Δευτέρα, μεγάλη θρησκευτική εορτή στην Ελλάδα και …τριήμερο, οπότε όλοι θα πάνε σε κάποια θάλασσα να “βουτήξουν”. Την Κυριακή όμως, έχει τελικούς μπάσκετ. Με ελληνικό πρωτάθλημα και ΝΒΑ. Έχει και κάτι ποδόσφαιρα διάσπαρτα ανά την υφήλιο.

Δες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Τρίτος τελικός της Basket League λοιπόν. Η σειρά επιστρέφει εκ νέου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την έδρα του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 την Πέμπτη και έδωσε ενδιαφέρον στη σειρά, όμως έπαιζε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη απέναντι. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, εύκολα ή δύσκολα θα επιστρέψει στο παρκέ, οπότε το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο!

Στα ελληνικά πεπραγμένα του αθλητισμού, έχουμε και την τελευταία αγωνιστική της Football League στο ποδόσφαιρο. Όλα όσα έπρεπε έχουν κριθεί (εντός γηπέδου) και μένει να δούμε την τελική βαθμολογία που θα διαμορφωθεί, αλλά και τις εκτός γηπέδου παρεμβάσεις που θα γίνουν.

Επιστρέφουμε και πάλι στο μπάσκετ και περνάμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Γουόριορς εναντίον Καβαλίερς, παιχνίδι δεύτερο. Στο πρώτο ματς, οι Γουόριορς κέρδισαν πολύ εύκολα, αλλά ποιος μπορεί να υποτιμήσει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, Λεμπρόν Τζέιμς; Οι Καβαλίερς θα παίξουν για το break καθώς σε περίπτωση που η σειρά γίνει 2-0, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.

Τέλος, στο ποδοσφαιρικό κομμάτι επίσης, έχουμε δράση σε Σκανδιναβία, 2η Ισπανίας, 2η Ιταλίας. Όλο και κάποιους ενδιαφέρουν κι αυτά τα πρωταθλήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα