18 Απριλίου 2024 / 4:28 πμ
18 Απριλίου 2024 / 4:28 πμ

Κυριάκο, με ανακοινώσεις του… γίγαντα Μηταράκη δεν γίνεται αντιπολίτευση!

από fimotro

mitarakis2Το είδαμε και αυτό. Ευτυχώς όχι με επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ. Επίθεση στην κυβέρνηση για το νέο ασφαλιστικό εξαπέλυσε ο βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης!!!
Συγκεκριμένα, ο Ν. Μηταράκης, προσπαθώντας να απαντήσει στον Υφυπουργό κ. Α. Πετρόπουλο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχει ήδη ξεκινήσει η νέα χρονιά, αλλά ακόμα δεν έχουν ακόμη εκδοθεί οι απαραίτητες υπουργικές αποφάσεις και εγκύκλιοι για την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού. Αντί να σκύψει, όμως, στα προβλήματα, ο Υφυπουργός Εργασίας περιορίζεται να απολογείται στα κανάλια. Είναι φανερό ότι το Υπουργείο Εργασίας αντιμετωπίζει τα διαφαινόμενα προβλήματα του νέου ασφαλιστικού και του ΕΦΚΑ με μεσσιανικό τρόπο. Δεν έχουν λύσεις, ούτε σχέδιο. Μόνο αυξήσεις εισφορών και μειώσεις συντάξεων.
Το νέο σύστημα δεν θα δουλέψει μόνο και μόνο επειδή – όπως λέει ο Υφυπουργός – σε μικρό κομμάτι ασφαλισμένων θα υπάρξουν μειώσεις. Ξεχνά ότι, την ίδια στιγμή, μια μεγάλη μερίδα πολιτών θα υποστεί αυξήσεις εισφορών, στις οποίες δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει. Με κίνδυνο αύξησης της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.
Κυρίως, όμως, αδιαφορεί μπροστά στο γεγονός ότι το νέο ασφαλιστικό δημιουργεί μια νοοτροπία ήσσονος προσπάθειας, χωρίς κίνητρα για δημιουργία και παραγωγή. Στερώντας από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες το δικαίωμα να ελπίζουν και να δημιουργούν».

Σ.Σ. Fimotro: Κάποιος στη ΝΔ να μελετήσει και να διαβάσει προσεκτικά αυτή την ανακοίνωση δεν υπάρχει; Ελπίζουμε να τη διάβασε ο Μητσοτάκης και να λάβει τα μέτρα του. Είναι ντροπή για την ιστορία της ΝΔ να γίνεται με αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα