29 Μαρτίου 2024 / 12:03 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:03 μμ

Κυριάκος: Ούτε λέξη από το Μαξίμου για τους νεκρούς της Marfin

από fimotro

Τη μη τοποθέτηση από το πρωθυπουργικό γραφείο αντιμετώπισε στη χθεσινή, μαύρη επέτειο της τραγωδίας της Marfin καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε διαδικτυακή ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει: «Χθες το συνήθως λαλίστατο πρωθυπουργικό γραφείο δεν βρήκε να πει μια λέξη για τα οκτώ χρόνια που πέρασαν από τη δολοφονία των τριών εργαζομένων της Marfin».

Οκτώ χρόνια μετά το έγκλημα της Marfin παραμένει ατιμώρητο

Στις 31/10 του 2016, με ομόφωνη απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας κρίθηκαν αθώοι των κατηγοριών που τους είχαν απαγγελθεί οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση, Θ. Σίψας και Π. Ανδρεάδης ή Αντρέεβ, λόγω μη σοβαρών και ικανών ενδείξεων για να οδηγήσουν στην ενοχή τους.

Αρχικά, οι δυο κατηγορούμενοι καθώς και άλλα πρόσωπα ενεπλάκησαν στην υπόθεση μέσω μίας ανώνυμης επιστολής ενώ εν συνέχεια υπήρχαν φωτογραφίες και μαρτυρίες οι οποίες φέρονταν να τους τοποθετούσαν στο σημείο των επεισοδίων. Βέβαια οι μαρτυρίες εν συνέχεια αναιρέθηκαν και στο ακροατήριο δεν υπήρξε κανένας μάρτυρας που να τους αναγνωρίζει ως δράστες των επιθέσεων. Επίσης η υπεράσπιση των κατηγορουμένων αμφισβήτησε μέσω και ειδικής πραγματογνωμοσύνης που προσκομίστηκε σήμερα την ταυτοποίηση μέσω φωτογραφιών του Θ. Σίψα με έναν εκ των δραστών του εμπρησμού της τράπεζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα