19 Απριλίου 2024 / 2:40 μμ
19 Απριλίου 2024 / 2:40 μμ

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι

από fimotro

Μποτιλιάρισμα επικρατεί σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας από νωρίς το πρωί.

Τα νεύρα τον οδήγων πια είναι σπασμένα και οι αντοχές τους έχουν εξαντηθεί, καθώς τις τελευταίες πέντε μέρες ζουν ένα καθημερινο γολγοθά. Όπως είναι φυσικό δεν λείπουν οι εντάσεις κάτι που είδαμε και τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, τα σημεία όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση είναι τα εξής: στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως Φιλαδέλφεια -έξοδος) από Αχαρνών έως ΚΤΕΛ, στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από Δυρραχίου έως Αχαρνών, στην Λ. Κηφισού (από Λ.Αθηνών έως Παραλιακή-κάθοδος) από Πειραιώς έως Παραλιακή, στη Μεσογείων (κάθοδος) από Κατεχάκη, στη Λ. Κηφισίας (άνοδος) από Κατεχάκη έως το ύψος της Φιλοθέης, στη Λ. Κηφισίας (κάθοδος) από πλατεία Πλατάνου έως το Δαχτυλίδι, στην Λ. Ηλιουπόλεως, στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) από Παλαιό αεροδρόμιο Ελληνικού έως Λ. Καλαμακίου και στη Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα) από το ύψος του ΣΕΦ έως το Δέλτα Φαλήρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα