28 Μαρτίου 2024 / 8:34 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:34 μμ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας

από fimotro

Αποκλεισμένη παραμένει η περιοχή γύρω από τη Γαλλική Πρεσβεία, όπου σημειώθηκε, λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα, επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό, πιθανόν χειροβομβίδα, κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα ο αστυφύλακας φρουρός.
Κλειστή είναι έως αυτήν την ώρα, η Β. Σοφίας και η οδός Ακαδημίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για την περισυλλογή υπολειμμάτων του μηχανισμού, καθώς και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Πριν από λίγο, βρέθηκε μοτοσικλέτα στην περιοχή των Εξαρχείων, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, είναι κλεμμένη και ερευνάται αν πρόκειται για τη μοτοσικλέτα των δραστών.
Σημειώνεται ότι, τη χειροβομβίδα πέταξαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πέρασαν μπροστά από τη Γαλλική Πρεσβεία. Η χειροβομβίδα εξερράγη σε απόσταση 3-4 μέτρων από τη σκοπιά όπου βρισκόταν ο αστυφύλακας, ο οποίος δέχθηκε θραύσματα στο πόδι και διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες, ενώ θα εξετάσουν το οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες της περιοχής, οι οποίες πιθανότητα έχουν καταγράψει τους δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα