24 Απριλίου 2024 / 4:43 πμ
24 Απριλίου 2024 / 4:43 πμ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο από το πρωί στην Αθήνα

από fimotro

Οι ακινητοποιημένοι συρμοί του Μετρό λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι έφερε και πάλι από το πρωί κυκλοφοριακό κουμφούζιο στους δρόμους της Αθήνας.

Κάτοικοι της πρωτεύουσας που κανονικά κινούνταν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω της απεργίας στο Μέτρο αναγκάστηκαν να μετακινηθούν με τα ΙΧ οχήματά τους και έτσι αυτή τη στιγμή η κίνηση είναι αυξημένη σε κεντρικές αρτηρίες.

Ειδικότερα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή όσοι κινούνται στην Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η κίνηση στο σημείο είναι πολύ αυξημένη.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως φιλαδέλφεια -έξοδος), την Αθηνών-Λαμίας(από αττική οδό έως Αθηνών-είσοδος), τη Λ. Κηφισού (από παραλιακή έως Φιλαδέλφεια -άνοδος), τη Λ. Κηφισού (από Αττική οδό έως Έξοδο Περιστερίου-κάθοδος), την άνοδο της Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων από Σωτηρία προς Αθήνα, τη Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), την άνοδο της Κηφισίας μέχρι τη Φιλοθέη, την κάθοδο της Κηφισίας από κόμβο Παραδείσου, την άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Καλλιρόης, την άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, την Πανεπιστημίου, Βασ. Αμαλίας, την Λ. Βουλιαγμένης, την Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) και την Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα