29 Μαρτίου 2024 / 2:30 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:30 μμ

Κυβερνητικές πηγές: «Υποκριτική» και «εθελόδουλη» η στάση Μητσοτάκη

από fimotro

“Υποκριτική” και “εθελόδουλη” χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, απαντώντας στις πηγές της ΝΔ, και τονίζουν πως αποκλειστικός αρμόδιος για να κρίνει αυτή τη στάση του είναι ο ελληνικός λαός.
Κατηγορούν τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν του βγαίνει η “πολιτική αποσταθεροποίηση” και πως γι’ αυτό “υιοθετεί συνωμοσιολογικά σενάρια και κάνει τζάμπα μαγκιές”.
Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης σχολιάζουν ότι “ο κ. Μητσοτάκης μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγε «τόσα και άλλα τόσα» για να κλείσει η αξιολόγηση, παίρνοντας το μέρος των πιο ακραίων από τους δανειστές με στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση στη χώρα”. “Τώρα που δεν του βγαίνει”, σημειώνουν, “υιοθετεί συνομωσιολογικά σενάρια και κάνει τζάμπα μαγκιές”.
Οι πηγές της κυβέρνησης υπογραμμίζουν ότι “η κυβέρνηση διαθέτει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης”, για να προσθέσουν: “Και επί του ελληνικού Συντάγματος δεν δικαιούνται να έχουν λόγο οι δανειστές”.
Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι “αποκλειστικός αρμόδιος για να κρίνει την υποκριτική και εθελόδουλη στάση του κ. Μητσοτάκη είναι ο ελληνικός λαός”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα