19 Απριλίου 2024 / 7:36 μμ
19 Απριλίου 2024 / 7:36 μμ

Κυβερνητικές πηγές: Επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων αποφάσισε το EWG

από fimotro

Το EuroWorking Group αποφάσισε, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, «να προτείνει την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (SLA)». Αυτό σημείωναν κυβερνητικές πηγές από την Αθήνα, υπογραμμίζοντας συγχρόνως ότι «τα τεχνικά κλιμάκια θα συνεδριάσουν για να λάβουν την απόφασή τους και μάλιστα εντός της ημέρας θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις».
Το νέο αυτό σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες από την ελληνική πλευρά, αν και οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες έως αργά χθες το βράδυ έλεγαν το αντίθετο, ότι δηλαδή δεν βγήκε «λευκός καπνός» από την συνεδρίαση και ότι δεν διαφαινόταν η επόμενη έλευση των κλιμακίων στην Αθήνα.
Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές επισήμαιναν πως «μέσα ενημέρωσης που για άλλη μια φορά έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προεξοφλήσουν την καταστροφή, απλώς χάνουν την αξιοπιστία τους, δημοσιογραφώντας με κριτήριο τις επιθυμίες τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα