29 Μαρτίου 2024 / 1:39 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:39 μμ

Κυβερνητικά πανηγύρια σε ΑΝΤ1, ALPHA, ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΕΡΤ!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Όσοι είχαν την ευκαιρία σήμερα το βράδυ να έχουν δυο τηλεοράσεις στο σπίτι και να παρακολουθούν συγχρόνως τα δελτία ΑΝΤ1 και ALPHA με Χατζηνικολάου και Σρόιτερ θα ξεκαρδίστηκανε στα γέλια… Δάσκαλος και μαθητής της προπαγάνδας, Παππάς και Τζανακόπουλος, δύο ισχυρά «Καλάσνικοφ» μετατράπηκαν σε «νεροπίστολα» και άρχισαν να ψεκάζουν τον ελληνικό λαό μέσα από τα δυο κανάλια την ίδια ώρα με το ίδιο ποίημα για επίτευξη συμφωνίας. Ποιας συμφωνίας μόνο οι ίδιοι κατάλαβαν. Και να ήθελες να δεις άλλη «φάτσα» ήταν αδύνατον.

Για 15 περίπου λεπτά από τις επτά και κάτι, μέχρι της επτά και είκοσι έδωσαν ρεσιτάλ προπαγάνδας. Μήπως ΑΝΤ1 και ALPHA, που είχαν την «αποκλειστικότητα» χωρίς αντίλογο, πρέπει να την προβάλλουν ξανά για μείνει στη μνήμη των Ελλήνων όταν θα έρθουν τα νέα «μπουγιουρντί»;

Οι εξπέρ της προπαγάνδας, αφού έγραψαν πρώτα το non paper με τη βοήθεια και του Θ.Μ. το έστειλαν σε όλα τα ΜΜΕ και στη συνέχεια πήγαν και οι δυο στα κανάλια για να υποστηρίξουν μια αμφιλεγόμενη συμφωνία η οποία καταδικάζει τον Έλληνα σε νέες θυσίες και φτωχοποίηση του. Λίγο αργότερα βέβαια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Σταθάκης στον ΣΚΑΙ για να συνεχίσει τα αδικαιολόγητα, νομοθετώντας μέτρα για μετά το 2018-19. Βρε ούουουσσττ!!!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός επικρατείας Δ. Τζανακόπουλος συνέχισε το ποιήμα του με διάφορες παραλλαγές και ονομασίες στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ με τον Τζόρτζ Κλούνει. Όχι θα άφηνε το κρατικό φερέφωνο.

Η κυβέρνηση, αφού οι Θεσμοί της πήραν τα «σώβρακα» αποφάσισε να ενδώσει στις απαιτήσεις τους, για να μην οδηγηθεί σε στριπτίζ, και σε θάνατο η όποια ελπίδα των Ελλήνων. Αντί οι κύριοι της προπαγάνδας και του ψέματος να νιώθουν ντροπή, και να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό, βγήκαν στα κανάλια να μιλήσουν για επιτυχία!!!

Δίδυμα να ήταν τα «κολεγιόπαιδα» του Μαξίμου, δεν θα είχαν τέτοιο συντονισμό και στα δυο κανάλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα