23 Απριλίου 2024 / 4:13 μμ
23 Απριλίου 2024 / 4:13 μμ

Κραυγή αγωνίας από τον Καμίνη για τα Εξάρχεια

από fimotro

Τον «κώδωνα του κινδύνου» για την κατάσταση στα Εξάρχεια «κρούει» ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. «Δεν το ανέχομαι για μία γειτονιά της πόλης μου. Μία μαύρη τρύπα μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας. Πριν από δύο χρόνια, σε μία από τις αλλεπάλληλες επιστολές μου προς τον κ. Τόσκα, του είχα επισημάνει το θέμα που επισημαίνουν και οι κάτοικοι στην μήνυση που έχουν καταθέσει: ότι αρχίζουν και ερημώνουν τα Εξάρχεια, φεύγουν δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί, φεύγουν τράπεζες και επιχειρήσεις. Όσοι παρακολουθούν την κατάσταση ξέρουν ότι υπάρχει μία όσμωση μεταξύ του κοινού με το πολιτικό έγκλημα, όπως έχω τονίσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν», τόνισε ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα».

«Το δικαίωμα είναι μία εξουσία που σου απονέμει η έννομη τάξη. Η ελευθερία. Πρέπει να την ασκείς με ευθύνη. Το δικαίωμα στην ασφάλεια το έχουν οι κάτοικοι και αυτό έχει προσβληθεί βάναυσα. Αυτό είναι το βασικό δικαίωμα. Από το δικαίωμα στην ασφάλεια εκπηγάζουν όλα τα δικαιώματα. Μην μας κάνουν μάθημα για δικαιώματα. Αυτό δεν είναι δικαιώματα. Αυτό είναι τραμπουκισμός», επισήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων και τόνισε πως τη λύση μπορεί να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα