28 Μαρτίου 2024 / 7:49 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:49 μμ

Κρίσιμη στροφή για τα “υψηλά στρώματα”

από fimotro

Είναι η περίοδος που οι μεγάλες ομάδες καλούνται να δείξουν χαρακτήρα. Λίγο πριν ξεκινήσει ξανά το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ οι απώλειες απαγορεύονται. Συνήθως μέχρι τα μέσα Φλεβάρη μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ποιές ομάδες πάνε για τίτλο και ποιές όχι.

Τσέκαρε εδώ τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος!

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι εξακολουθεί να έχει απόσταση ασφαλείας, όμως νιώθει καυτή την ανάσα των υπολοίπων. Σήμερα καλείται να κερδίσει τη Χαλ σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι γι’ αυτήν. Νωρίτερα η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπέρνλι και η Σαουθάμπτον τη Λέστερ.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το Γιουβέντους – Λάτσιο στο Καμπιονάτο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η “μεγάλη κυρία” κάνει κουμάντο στην Ιταλία, όμως αν υπάρχουν ομάδες που μπορούν να τής αποσπάσουν βαθμούς στο Τορίνο, μία από αυτές είναι η Λάτσιο. Από τα υπόλοιπα ξεχωρίζουν τα Αταλάντα – Σαμπντόρια, Ρόμα – Κάλιαρι και Παλέρμο – Ίντερ.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά με τον Πλατανιά και άφησε θετικές εντυπώσεις. Θα παλέψει να χτίσει ένα θετικό σερί με τον Ουζουνίδη στον πάγκο του, όμως το έργο του στην Κέρκυρα μόνο εύκολο δεν θα είναι. Νωρίς το μεσημέρι η ΑΕΚ, που αγνοεί τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης. ΑΕΛ – Πλατανιάς και Λεβαδειακός – Ατρόμητος τα άλλα παιχνίδια.

Φανταστική η Μονακό στο Σαμπιονά, δικαίως βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Με νίκη επί της Λοριάν ανεβαίνει στην κορυφή κι εξακολουθεί να αποτελεί την μεγάλη αντίπαλο της Παρί προς τον τίτλο. Σπουδαίο βέβαια και το ντέρμπι στη Λυών ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Μαρσέιγ.

Η Μπαρτσελόνα έσπασε μια μεγάλη αρνητική γι’ αυτήν παράδοση που έλεγε ότι δεν έχει κερδίσει στο “Ανοέτα” εδώ και 10 χρόνια, αφού πέρασε με 0-1 για το κύπελλο. Ανάλογη εμφάνιση καλείται να κάνει και στην έδρα της Εϊμπαρ για να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην κορυφή τη Ρεάλ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πολύ δύσκολη έξοδο στο Μπιλμπάο, ενώ η Σεβίλλη παίζει επίσης εκτός με την Οσασούνα.

Τέλος, για την Μπουντεσλίγκα διεξάγονται δύο αναμετρήσεις. Στην πρώτη χρονικά, η Λεβερκούζεν που ψάχνει τον καλό της εαυτό φιλοξενεί τη Χέρτα, ενώ στην δεύτερη η Μάιντζ υποδέχεται την Κολωνία.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα