25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ο Θρύλος καλύτερος, αλλά αποκλείστηκε από τον… τροχονόμο Λεάλι!

από fimotro

Συμπέρασμα 1. Ο Ολυμπιακός για να προχωρήσει πιο πέρα στην Ευρώπη θέλει το καλοκαίρι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Έναν ΠΑΙΚΤΑΡΑ σε κάθε γραμμή. Αυτό στην περίπτωση που θέλει να κάνει κάτι στην Ευρώπη, γιατί εάν θέλει να μείνει μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα του φτάνουν και αυτοί που έχει.

Συμπέρασμα 2. Είτε είναι τραυματίας ο Καπίνο, είτε όχι, από αύριο αυτός ο τερματοφύλακας που λέγεται Λεάλι δεν θα πρέπει να κάθεται ούτε στον… πάγκο του Ολυμπιακού. Πήγε μέσα στην Τουρκία και έπνιξε δυο γκολ τα οποία δεν τρώγονταν με τίποτα. Με διαφορά ο χειρότερος παίκτης και στα δυο παιχνίδια του Θρύλου, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε εξαιτίας του αν και το προσπάθησε, έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση και παίζοντας λόγω αποβολής με έναν παίκτη παραπάνω, είχε την ατυχία να έχει τον χειρότερο ίσως τερματοφύλακα που είχε τα τελευταία χρόνια και ο οποίος έπνιξε τρία γκολ της πλάκας μαζί με το πρώτο παιχνίδι στο “Καραϊσκάκης”. Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχασε εξαιτίας του Λεάλι τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ από καθαρά δικά του λάθη.

Πάμε τώρα στον αγώνα που θα μπορούσε να είναι αγώνας πρόκρισης για τον Ολυμπιακό εάν δεν είχε τον Λεάλι στο τέρμα. Η Μπεσίκτας νίκησε τον Ολυμπιακό με 4-1 και σταμάτησε την πορεία του στο φετινό Europa League. Στους «8» της διοργάνωσης συνεχίζει η πρωταθλήτρια Τουρκίας. Ο Ολυμπιακός πάλεψε στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας, μείωσε σε 2-1, πήρε και το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Αμπουμπακάρ αλλά προδόθηκε από τις αμυντικές του αδυναμίες και τα μεγάλα λάθη του Λεάλι (4-1). Το γκολ των “ερυθρόλευκων” πέτυχε ο Ελιουνούσι με ψαλίδι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα