19 Απριλίου 2024 / 9:11 μμ
19 Απριλίου 2024 / 9:11 μμ

Κρήτη: 61χρονος βρήκε τραγικό θάνατο σε ετοιμόρροπο κτίριο!

από fimotro

Μοιραία κατάληξη είχε για έναν 61χρονο η απόφασή του να μπει σε ένα παλιό ετοιμόρροπο κτήριο που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στη Χαλέπα Χανίων.
Το κτήριο που βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης και είναι διαλυμένο εξωτερικά και εσωτερικά είναι αρκετά επικίνδυνο για όποιον επιχειρήσει να μπει μέσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, o άνδρας (ο οποίος δεν ήταν άστεγος – δεν είχε βρει δηλαδή καταφύγιο στο κτήριο αυτό) μπήκε στο παλιό σπίτι με αποτέλεσμα να πέσει στο εσωτερικό του από ύψος και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Από την πτώση δεν πρέπει να είχαν περάσει 12 ώρες. Όπως είπε μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας στο Flashnews.gr, το πτώμα του άνδρα το εντόπισε τυχαία ένας φωτογράφος που βρισκόταν στην περιοχή και απαθανάτιζε το τοπίο και το κτήριο.
Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στην περιοχή και ερεύνησαν το σημείο. Όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής έρευνα ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε ατύχημα από την πτώση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα