29 Μαρτίου 2024 / 3:10 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:10 πμ

Κούτρης: “Αδικηθήκαμε από το σκορ”

από fimotro

Ο Λεονάρντο Κούτρης θεωρεί πως το 2-1 αδικεί τον Ολυμπιακό βάσει εικόνας απέναντι στη Ριέκα, ενώ ο Στέφανος Καπίνο πιστεύει πως φάνηκε ποια ομάδα είναι καλύτερη από τις δυο.

O αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης, μίλησε στη NOVA μετά το ματς με τη Ριέκα στο Φάληρο και τόνισε πως το τελικό 2-1 αδικεί την ομάδα του βάσει της εικόνας στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γήπεδου, όμως υπάρχει αβαντάζ για τη ρεβάνς.

“Κάναμε το πιο καλό παιχνίδι μας μέχρι στιγμής. Αδικηθήκαμε από το σκορ θεωρώ, έπρεπε να κερδίσουμε με μεγαλύτερο. Δόξα τω Θεώ καταφέραμε έστω και στο τέλος να το γυρίσουμε και να έχουμε ένα αβαντάζ ενόψει Κροατίας.

Το σημαντικότερο ήταν πως παρά το 0-1 συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, δεν γεμίζαμε με μεγάλες μπαλιές. Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής. Βγάλαμε φάσεις και έπρεπε να πετύχουμε πολλά γκολ. Πάμε συγκεντρωμένα εκεί για να τελειώσουμε τη δουλειά”, ανέφερε αρχικά ο νεαρός άσος, ενώ για την απόδοσή του είπε:

“Ήξερα που έρχομαι, ήρθα προετοιμασμένος. Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και θεωρώ πως βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, τίποτα άλλο”.

Καπίνο: “Όλοι είδαν πως είμαστε καλύτερη ομάδα”

Ακόμα περισσότερα γκολ θα μπορούσε να έχει πετύχει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Στέφανο Καπίνο: “Μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ και να έχουμε ένα πιο καθαρό αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι πως νικήσαμε στο τέλος, κρατάμε τη νίκη και προχωράμε”.

Για το αν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Ριέκα, απάντησε: “Νομίζω το είδε όλος ο κόσμος αυτό και είναι στα χέρια μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην Κροατία και να πάρουμε την πρόκριση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα