19 Απριλίου 2024 / 2:45 πμ
19 Απριλίου 2024 / 2:45 πμ

Κουκουλοφόροι ανατίναξαν το αυτοκίνητο της Μελίνας Εμφιετζόγλου

από fimotro

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σήμερα στις 03.00 τα ξημερώματα με στόχο το αυτοκίνητο της Μελίνας Εμφιετζόγλου, κόρης του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, προέδρου της εταιρείας κατασκευών ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε., το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Κηφισιά.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ η δικηγόρος της οικογένειας, Αφροδίτη Μακρή, από τις κάμερες καταγράφηκαν τρεις κουκουλοφόροι οι οποίοι τοποθέτησαν μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε. Σημειώνεται ότι η κ. Εμφιετζόγλου είναι νομική εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Μελίνα Εμφιετζόγλου κατέθεσε, μέσω της δικηγόρου της, μήνυση κατά αγνώστων και έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και στον ανακριτή. Η οικογένεια Εμφιετζόγλου σε δήλωσή της τονίζει πως «πρόκειται για ένα άνανδρο χτύπημα. Η οικογένειά μας δεν εκβιάζεται, ούτε απειλείται».

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας στο protothema.gr, η οικογένεια, πολύ δε περισσότερο η Μελίνα Εμφιετζόγλου, δεν είχε δεχθεί απειλές το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν βρίσκεται σε αντιδικία με κάποιο φυσικό πρόσωπο, ή εταιρεία, καθώς έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με τους πιστωτές της Μηχανική ΜΗΧΚ 0,00%ς. Οι υποψίες που εκφράζονται αφορούν τον ανταγωνισμό.

Έρευνες για την επίθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα