20 Απριλίου 2024 / 5:16 πμ
20 Απριλίου 2024 / 5:16 πμ

Κουκουλοφόροι έσπασαν τράπεζες στην πλατεία Κάνιγγος

από fimotro

Κουκουλοφόροι, στο πέρασμα τους από την πλατεία Κάνιγγος, προκάλεσαν ζημιές σε υποκαταστήματα τραπεζών που βρίσκονται στο σημείο. 

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.

Θυμίζουμε ότι σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου παραπέμπονται, με απευθείας κλήση, 12 άτομα τα οποία, σύμφωνα με τις αρχές, έχουν ταυτοποιηθεί ως μέλη του Ρουβίκωνα.

Οι δώδεκα κατηγορούμενοι παραπέμπονται να δικαστούν για τέσσερα αδικήματα που αφορούν ενέργειες της ομάδας, όπως η εισβολή σε γραφείο γιατρού στον Ευαγγελισμό, η εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, η εισβολή στην ΔΕΔΗΕ, οι φθορές στον φράκτη της οικίας του Γερμανού πρέσβη, οι φθορές στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και στα δικαστήρια της Λάρισας.

Οι κατηγορίες για τις οποίες καλούνται να λογοδοτήσουν οι δώδεκα αφορούν τα αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της διατάραξης ομαλής διεξαγωγής δημόσιας υπηρεσίας από κοινού, της παράνομης βίας από κοινού και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα