18 Απριλίου 2024 / 4:23 μμ
18 Απριλίου 2024 / 4:23 μμ

Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα θύμα των Τζιχαντιστών!

από fimotro

Τα τραύματά της ήταν εξαιρετικά σοβαρά και έχει υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών. Για τη δωρεά των οργάνων της υπέγραψε η οικογένειά της. Εξαιρετικά κρίσιμη και μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Ελληνίδας η οποία είχε τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, που σημειώθηκε ακριβώς πριν από μία εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έχει ήδη υπογράψει για τη δωρεά των οργάνων της.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα επιβίωσης, θεωρείται κλινικά νεκρή και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μία ημέρα μετά την επίθεση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωνε η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα