29 Μαρτίου 2024 / 1:12 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:12 πμ

Κλείνει Πέρισιτς η Γιουνάιτεντ

από fimotro

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Sky Sports”, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ για την απόκτηση του Ιβάν Πέρισιτς. Στα 55.000.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Sky Sports”, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους αντίστοιχους της Ίντερ για την απόκτηση του Ιβάν Πέρισιτς.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κροάτης μεσοεπιθετικός δεν θέλει να ακολουθήσει την αποστολή των “νερατζούρι” στην περιοδεία που πρόκειται να κάνουν στην Κίνα, έχοντας λάβει ειδική άδεια προκειμένου να μεταβεί στη πατρίδα του. Το συγκεκριμένο γεγονός αναμένεται να επισπεύσει τις διαδικασίες ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

Άλλωστε, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, με το deal να κλείνει περίπου στα 55.000.000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται στα ανταλλάγματα να συμπεριληφθεί κι ο Αντονί Μαρσιάλ, ως δανεικός, αφού δεν φαίνεται να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο για την επίθεση των “Κόκκινων Διαβόλων”.

Η Ίντερ απέκτησε τον Πέρισιτς το καλοκαίρι του 2015 απ’ τη Βόλφσμπουργκ έναντι 19.000.000 ευρώ, με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να πραγματοποιηθεί 79 συμμετοχές με 20 γκολ και 18 ασίστ με τη “νερατζούρο” φανέλα. Παράλληλα, είναι 56 φορές διεθνής με την Κροατία, έχοντας σημειώσει και 16 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα