16 Απριλίου 2024 / 9:59 πμ
16 Απριλίου 2024 / 9:59 πμ

Κλείνει Θεμπάγιος η Ρεάλ Μαδρίτης

από fimotro

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “AS”, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάνι Θεμπάγιος απ’ την Μπέτις έναντι 15.000.000 ευρώ, με τον 21χρονο μέσο να παραμένει μία σεζόν ως δανεικός στους Ανδαλουσιάνους.

Ο Ντάνι Θεμπάγιος βρίσκεται προ των πυλών της Ρεάλ Μαδρίτης, αν λάβουμε υπόψιν το δημοσίευμα της “AS“, το οποίο αναφέρει πως οι διοικούντες τους “μερένγκες” βρίσκονται σε προχωρημένος διαπραγματεύσεις με τους αντίστοιχους της Μπέτις για την απόκτηση του 21χρονου μέσου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Θεμπάγιος αποτελούσε μεταγραφική προτεραιότητα των Μαδριλένων απ’ τον περασμένο Μάιο. Όμως, οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την εθνική Ισπανίας U21 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αναγκάζει τους ανθρώπους της Ρεάλ να επισπεύσουν τις διαδικασίες, καθώς στο παιχνίδι φαίνεται πως μπαίνουν κι άλλοι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Οι “μερένγκες” αναμένεται να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 15.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Θεμπάγιος, ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει δανεικός για μία σεζόν στους Ανδαλουσιάνους προκειμένου να “ψηθεί” και να επιστρέψει… δριμύτερος.

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος χαφ πραγματοποίησε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και δύο ασίστ. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπέτις, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα