17 Απριλίου 2024 / 3:01 πμ
17 Απριλίου 2024 / 3:01 πμ

Κινητοποιήσεις για την Πρωτομαγιά – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

από fimotro

Aκινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ σήμερα, 1η Μαΐου, ενώ τα λεωφορεία θα κινηθούν από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Κανονικά λειτουργούν πλέον μετρό, τραμ, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος.

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, ενώ τα δρομολόγια του μετρό δεν θα πραγματοποιούνται στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – αεροδρόμιο, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία από τα μεσάνυχτα για 24 ώρες.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά στις κινητοποιήσεις, μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν από τις 10 στο Σύνταγμα, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Στις 11 ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αθήνας θα συγκεντρωθούν στην Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία, η αντιρατσιστική κίνηση ΚΕΕΡΦΑ και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς συγκεντρώνονται από τις 10.30 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα