29 Μαρτίου 2024 / 10:36 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:36 πμ

Κινηματογραφική διάσωση ηλικιωμένων από το σπίτι τους στην Κορνουάλη

από fimotro

Ο χείμαρρος που ξέσπασε στο Κόβερμπακ της Κορνουάλης προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σπίτια και δρόμους της περιοχής, ενώ η πυροσβεστική δέχθηκε μόλις μέσα σε μία νύχτα 60 κλήσεις έκτακτης ανάγκης.  Οι ντόπιοι περιέγραψαν την πλημμύρα με την στιγμή της «αποκάλυψης» αναφέροντας πως το σκηνικό ένοιαζε με την πλημμύρα του 2014, όπου ένα ολόκληρο χωριό είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Επτά άνθρωποι παγιδεύτηκαν, εκ των οποίων  οι 6 στις ταράτσες των σπιτιών τους, ενώ το ελικόπτερο της ακτοφυλακής έκανε μία κινηματογραφική διάσωση ενός ζευγαριού ηλικιωμένων.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου φαίνεται ο διασώστης να τραβά το ζευγάρι από την σοφίτα του σπιτιού του και να τους προσγειώνει με ασφάλεια στο έδαφος .

Οι Βρετανοί πάντως δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, με τους περισσότερους να βγάζουν φωτογραφίες τους κεραυνούς και να κατακλύζουν τα social media.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα