19 Απριλίου 2024 / 1:02 μμ
19 Απριλίου 2024 / 1:02 μμ

Κινείται για Λούκας Βάθκεθ η Ρόμα

από fimotro

Η μεταγραφή του Ριγιάντ Μαχρέζ στη Ρόμα οδηγείται σε οριστικό “ναυάγιο”, με τον Αθλητικό Διευθυντή των “τζαλορόσι”, Μόντσι να στρέφει την προσοχή του στην περίπτωση του Λούκας Βάθκεθ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο μεγάλος στόχος της Ρόμα για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, ύστερα απ’ την παραχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ, ήταν ο Ριγιάντ Μαχρέζ. Ωστόσο, οι συζητήσεις των “τζαλορόσι” με τη Λέστερ φαίνεται πως οδηγούνται σε οριστικό “ναυάγιο”, αφού οι διοικούντες την αγγλική ομάδα δεν “καίγονται” να πουλήσουν τον Αλγερινό.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Αθλητικός Διευθυντής των Ρωμαίων, Μόντσι στρέφεται σε άλλες λύσεις, με όνομα του Λούκας Βάθκεθ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις εναλλακτικές επιλογές σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”.

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως οι άνθρωποι της Ρόμα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 35.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ισπανού εξτρέμ, ο οποίος την περυσινή σεζόν σημείωσε τέσσερα γκολ και μοίρασε 14 ασίστ σε 50 συμμετοχές.

Βέβαια, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως, πέρα απ’ τον Βάθκεθ, ο Μόντσι έχει ξεχωρίσει και τις περιπτώσεις του Μουνίρ Ελ Χανταντί της Μπαρτσελόνα και του Σάμου Καστιγέχο της Βιγιαρεάλ, οι οποίες, όμως, είναι πιο δύσκολες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα