19 Απριλίου 2024 / 6:39 πμ
19 Απριλίου 2024 / 6:39 πμ

Κικίλιας: Ο Καμμένος πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή

από fimotro

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, πρέπει να έρθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, υποστήριξε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm με τον Νίκο Στραβελάκη.

“Επειδή είναι πονεμένη η ιστορία των προμηθειών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, πρέπει να μας πει ο κ. Καμμένος αν από την πρεσβεία του Ριάντ ενημερώθηκε ότι ο εν λόγω κύριος δεν εκπροσωπεί τη Σαουδική Αραβία και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για αυτόν. Στις 29 Αυγούστου ο διευθυντής του υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας λέει πως θέλει να γίνει η συμφωνία και δεν αναγνωρίζει κανέναν ενδιάμεσο. Απειλούν τον ταξίαρχο και την επόμενη ημέρα ο κ. Καμμένος τον καλεί και τον ξηλώνει και τον απειλεί με φυλακή. Αυτά δεν είναι φυσιολογικά. Πρέπει να έρθει ο υπουργός στη Βουλή για να μας πει τι έγινε. Όλη η κοινωνία και τα υπόλοιπα κόμματα θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία είναι στον αέρα” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα θέματα της ασφάλειας του πολίτη και της εγκληματικότητας. Όπως σημείωσε, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση στη χώρα, ούτε στο κέντρο της Αθήνας, και πως η ΕΛΑΣ έκανε και κάνει τη δουλειά της. “Όταν από τους 2.000 που συνέλαβαν οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ και αποφυλακίστηκαν, ρέπουν πάλι στην παρανομία, κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος” επισήμανε και υποστήριξε πως “η απόσταση από το να έχουμε νεκρούς είναι πολύ μικρή”.

“Καλώς ο κ. Μητσοτάκης καλεί τον κ. Τσίπρα να καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και να δημιουργήσει φυλακές υψίστης ασφαλείας” πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα