24 Απριλίου 2024 / 11:38 πμ
24 Απριλίου 2024 / 11:38 πμ

Κικίλιας: Δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις με φιέστες

από fimotro

«Αυτά τα δυόμιση χρόνια, οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξηλώνουν τις μεταρρυθμίσεις που είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση», υποστήριξε ο Βασίλης Κικίλιας ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους. Όπως είπε δημιουργήθηκαν νέες στρατιές συμβασιούχων. Από 63.000 το 2014, σήμερα έχουν φτάσει τους 77.000, με επιβάρυνση των φορολογούμενων πολιτών, ενώ καταγράφονται τοποθετήσεις συγγενών και κολλητών σε θέσεις ευθύνης, με την αλόγιστη δημιουργία νέων δομών, φορέων και θέσεων γενικών και ειδικών γραμματέων στα Υπουργεία».

Εκανε λόγο για «ατιμωρησία των επίορκων και αναξιοκρατία. Στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουμε την επιστροφή 900 επιόρκων δημοσίων υπαλλήλων στην υπηρεσία τους».

«Για να παραμείνει στην εξουσία, παριστάνει ότι υιοθετεί τις μεταρρυθμίσεις, Δεν τις πιστεύει, δεν τις γνωρίζει, δεν μπορεί να τις υλοποιήσει. Με φιέστες δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις», συμπλήρωσε.

Εκτίμησε ότι «ο κ. Τσίπρας ετοιμάζεται να ανέβει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και προετοιμάζει τη «νέα γενιά» ψεμάτων. Δυστυχώς, πρώτα και μεγάλα θύματα, αυτής της «νέας γενιάς» ψεμάτων, είναι οι νέοι άνθρωποι», Όπως είπε ο πρωθυπουργός «είναι ο πολιτικός που φτιάχνει την «γενιά των 360 ευρώ».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να ανέβει στη Θεσσαλονίκη και να μιλήσει στην ελληνική κοινωνία και στους νέους ανθρώπους, με τη γλώσσα της Αλήθειας. Να απαντήσει ρεαλιστικά στις ανάγκες και τα προβλήματά τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα