29 Μαρτίου 2024 / 12:38 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:38 μμ

Κατσίκης: Δεν θέλαμε να περάσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου

από fimotro

“Εμείς δεν θέλαμε να περάσει το νομοσχέδιο, ψηφίσαμε αρνητικά” είπε μεταξύ άλλων με αφορμή το σχέδιο νόμου για την ταυτότητα φύλου ο Κωνσταντίνος Κατσίκης, μιλώντας στον realfm 97,8.

“Όλος ο κόσμος”, είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, “γνωρίζει και αυτό εκτιμά ότι εμείς οι ΑΝΕΛ όπου έχουμε τη διαφωνία μας, ευθαρσώς την καταθέτουμε. Επίσης, ο κόσμος ξέρει ότι εμείς έχουμε κόκκινες γραμμές και επειδή υποσχεθήκαμε αυτές τις κόκκινες γραμμές να τις τηρούμε, τιμάμε την λαϊκή εντολή στη βάση αυτών των προεκλογικών μας δεσμεύσεων”.

“Σε ό,τι αφορά τώρα, την ταυτότητα φύλου και την τροπολογία της Ξάνθης, με συνέπεια στον λόγο μας και υπευθυνότητα στις πράξεις μας, από την αρχή που ξεκίνησαν τέτοια θέματα, με το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων ζευγαριών, με τις βελτιώσεις αυτού του συμφώνου συμβίωσης, με την ιθαγένεια, με το μουσουλμανικό τέμενος, έτσι και εχθές που τελείωσε ο κύκλος της συζήτησης και της επεξεργασίας και έφτασε σε ψήφιση το νομοσχέδιο, έτσι ακριβώς λειτουργήσαμε” σημείωσε μεταξύ άλλων ο ίδιος και πρόσθεσε:

“Το χθεσινό νομοσχέδιο, η αντιπολίτευση το στήριξε, με όλες αυτές τις κωλοτούμπες που έκανε κατά τη διάρκεια του νομοσχεδίου και τις τοποθετήσεις της και όχι εμείς… Αυτές οι διαφωνίες είναι αληθινές και εάν αυτές οι διαφωνίες και οι ασυμφωνίες οδηγούν ακόμη και σε κίνδυνο καταψήφισης ενός νομοσχεδίου, εντέλει αυτό συμβαίνει. Αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε κυβερνητικοί εταίροι πρέπει να συμφωνούμε σε όλα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα