28 Μαρτίου 2024 / 7:29 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:29 μμ

Κατερίνη: Πα-τέρας εξέδιδε την κόρη του από την ηλικία των 6 ετών

από fimotro

Την απόλυτη φρίκη βίωνε από τα έξι του χρόνια ένα παιδί  το οποίο εξέδιδε ο ίδιος του ο πατέρας. Το κορίτσι βιάζονταν ομαδικά από τρεις άντρες.

Οι άνδρες βίαζαν το παιδί από την ηλικία των 6 έως τα 14 του χρόνια. Οι ίδιοι είναι ηλικίας ηλικίας 60 και 58 ετών αντίστοιχα, ενώ ο πατέρας λάμβανε χρήματα για κάθε ερωτική επαφή που είχε η κόρη του.

Ο 50χρονος πα-τέρας την πήγαινε στα προκαθορισμένα σημεία και ελάμβανε το προσυμφωνημένο ποσό. Το δράμα του παιδιού  είχε ξεκινήσει το 2008 και συνεχίστηκε έως και το 2014  όταν έγινε 14 ετών.

Οι βιαστές της, συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων, από αστυνομικούς της ασφάλειας Κατερίνης και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και των τριών ανδρών.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα