29 Μαρτίου 2024 / 8:06 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:06 πμ

Κατατέθηκε το αίτημα της ΝΔ για Προανακριτική- Δεν υπογράφει ο Μ. Σαλμάς

από fimotro

Κατατέθηκε το αίτημα των βουλευτών της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής στην Υγεία , σε ό,τι αφορά τους υπουργούς Π. Κουρουμπλή, Α. Ξανθό και Π. Πολάκη.

Από το σχετικό αίτημα απουσιάζει η υπογραφή του πρώην υπουργού Μ. Σαλμά ο οποίος είναι μεταξύ όσων παραπέμφθηκαν στην προανακριτική για την υγεία, η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην μαραθώνια Ολομέλεια της Βουλής την περασμένη εβδομάδα. Κατά δήλωσή του, τον κ. Σαλμά, δεν ψήφισε ο κυβερνητικός εταίρος και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Οπως αναφέρει σε συνομιλητές του, ο διαχωρισμός του από τους χειρισμούς της ΝΔ στην υπόθεση Novartis οφείλεται στο ότι δεν θέλει να λειτουργήσει εκδικητικά έναντι των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα κάνω αυτά που μου κάνουν» φέρεται να λέει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Από την άλλη πλευρά, πηγές της Νέας Δημοκρατίας όταν ερωτήθηκαν για την στάση του κ. Σαλμά παρέπεμψαν τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον βουλευτή για εξηγήσεις.

«Τηλεφωνήστε στον κ. Σαλμά και ρωτήστε τον γιατί δεν υπογράφει» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα